VelopA

Let go
outside

VelopA wilde haar plannen voor de toekomst wereldkundig maken en schakelde hiervoor WE-R in. We bedachten een mail-actie, waarvoor we een korte film maakten. We maakten het concept voor de film, deden de regie en de productie. Roel Bentz van den Berg, bekend van de documentaireserie 'Nederland van boven', sprak voor ons de voice-over in. De mail-actie was zo succesvol dat de video 5 keer vaker werd bekeken dan geanticipeerd. Een mooie bijkomstigheid was de gigantische update van hun klantenbestand.

De samenwerking met VelopA beviel zo goed dat er nog drie korte corporate films werden gemaakt. Elke film belicht één van de speerpunten van het VelopA-beleid. Wij bedachten de concepten en schreven de teksten. We maakten de films en waren verantwoordelijk voor de regie en de productie.

Direction & Copywriting

Paul van Remundt

Camera and post-production

Tim van Remundt

Music Composer

ARTiria Productions

Voice-over recording

Desmet Studio's Amsterdam

Voice-over

Roel Bentz van den Berg

Design

In deze film vertelt Feiko Withagen - head of design - over VelopA's passie voor design. Design betekent niet alleen prachtige producten, maar ook gemak, genot en uiteindelijk beleving. Een goede designer is altijd op zoek naar een briljant idee, maar is altijd gespitst op verstandig gebruik van grondstoffen en energie.

Circulariteit

In deze film vertelt James Steward - CEO bij VelopA - over het groene hart van het bedrijf en haar verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Zoals je kunt zien is VelopA hard op weg een circulaire onderneming te worden.

Fiets mobiliteit

In deze film vertelt Leon Stam - Head bicycle mobility - over één van de grootste divisies van VelopA. VelopA is beroemd om haar fietsparkeersystemen, maar zoals je kunt zien is fietsmobiliteit veel meer dan dat. Samen met partners en opdrachtgevers werkt VelopA dagelijks aan het stimuleren van het fietsgebruik.

Play