Drone Reel 2023

Een ander
perspectief

Drone-video's zijn geweldig om een bedrijf of event extra professioneel te promoten. Het is een complex vak en WE-R is erin gespecialiseerd. We hebben de juiste vliegbewijzen en werken samen met partijen die mogen vliegen boven gebieden die voor anderen sowieso gesloten blijven. Denk aan Schiphol.

Dat vinden we pretty cool, maar de echte voordelen zijn voor onze opdrachtgevers, de grotere communicatie- en marketing bureaus:


VISIONAIR GEVOEL

Met een drone film je vanuit een uniek perspectief, een kijkhoek die we als mensen normaal nooit hebben. Beelden vanuit de lucht geven de kijker een visionair gevoel over jouw organisatie.


FLEXIBILITEIT

We komen veilig en makkelijk dicht bij het onderwerp en zoomen prachtig uit voor het 'grote plaatje'. In die combinatie zorgt de drone voor een overweldigende en intense kijkbeleving.


KWALITEIT

Voor elke opdracht hebben we de ideale drones. Onze middelgrote is fluisterstil en compact en daardoor heel veelzijdig. Moet de kwaliteit nóg hoger zijn en is er ruimte, dan pakken we een grote #drone. Deze kan nóg betere en zwaardere lenzen dragen.


DE UNIEKE COMBINATIE VAN WE-R

Een bijzondere toegevoegde waarde van WE-R: drone-video's met #animaties. Met een strakke timelapse en objecten die er niet zijn. Of dingen die juist weg moeten. Alsof het nooit anders was!

We leggen je graag uit hoe dit werkt. Deel je case met ons. Samen verkennen we de mogelijkheden van dronevideo voor jouw bedrijf.

Play