Als ik in 1975 de avondopleiding Graphic Design aan De Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag afrond, heb ik het geschopt tot hoofd van de de afdeling vormgeving bij De Leidsche Onderwijsinstellingen. Vier jaar later word ik aangenomen als Art Director bij het reclamebureau van Theo Luypen, Akron. In 1983 ga ik samen met Helmut Vleugels - tekstschrijver - als freelance creatief team werken in Amsterdam. Vanuit een kamer op de eerste etage van een pand aan de Leidsegracht werken we voor de grote reclamebureaus in de hoofdstad. Op 1 januari 1988 verruilen we Amsterdam voor Rotterdam om als creatief team bij Ara mee te bouwen aan het succes van een aantal mooie merken. We zijn creatief verantwoordelijk voor merken als Apple, Duracell, Fair Trade, KNP, een onderdeel van het Luchtmacht account, Stichting Meld Geweld, Mini, Mitsubishi, Van Nelle, OHRA, Olympia Uitzendbureau, Rover, Schwarzkopf, Stichting Vluchteling.

In 2006 start ik het bureau WE-R. Creatief gezien een uitstekende stap. Voor een groot aantal opdrachtgevers mag ik prachtig werk maken. In juni 2016 is het tijd voor een nieuw type bureau. Tim van Remundt komt het WE-R team versterken. Met zijn kennis van nieuwe media, 3D-skills en technische know-how betekent dat een stevige uitbreiding van kennis en ervaring.
We werken vanaf dan moment niet meer uitsluitend in opdracht maar we ontwikkelen ook eigen projecten. We werken aan een fotoboek en aan een aantal korte films. Initiatieven die voor opdrachtgevers ook interessant blijken te zijn.