Werken met WE-R, never a dull moment!

Via mijn collega Heleen Hulshof - bij Rotterdam Festivals - kwam ik met Paul van Remundt in contact. Ik was op zoek naar een creatief die op een pakkende manier de inhoud van een vier maanden durende kunst- en cultuurmanifestatie in Rotterdam kon communiceren. Geen gemakkelijke opgave. WE-R moest op zoek naar een allesomvattend concept in een wirwar van kunst- en cultuurprogramma’s die allen ontsproten waren uit de geest van Rotterdamse kunstenaars en creatievelingen.

Bij WE-R wisten ze niet alleen een geweldig pakkende naam te bedenken, maar zij kwamen ook met een prima communicatie concept.
Daarnaast vond Paul in zijn netwerk tekstschrijfster Joke Ligterink die prachtige teksten en gedichten schreef, fotograaf Jan van Rietschoten die de foto’s voor zijn campagne maakte en Wessel Stroober die een spannende guerrilla campagne uitwerkte.

Zo straalde de kunst- en cultuurmanifestatie Koorts precies datgene uit wat wij graag wilden. Opwinding, Creatieve Energie en trots voor de stad Rotterdam. Met dank aan WE-R!

They gave me fever!
Carolien Dieleman.